Demontare aer conditionat

Demontarea aparatelor de aer condiționat poate fi necesară în următoarele cazuri:

  • Efectuare a lucrărilor de renovare în încapere sau lucrărilor de fațadă;
  • În cazul reparației, relocării aparatului de aer condiționat sau înlocuirii acestuia cu unul mai performant.

Lucrările de demontare trebuie să fie efectuate numai de către specialiști cu experiență în domeniul. Demontarea corespunzătoare asigură faptul că atunci când aparatul de aer condiționat va fi instalat într-un alt loc, acesta va continua să funcționeze cât mai sigur și mai eficient posibil.

Compania "Andromeda Sistem" oferă o gamă largă de servicii în domeniul sistemelor de climatizare. Specialiștii companiei au toate cunoștințele necesare și abilităţi profesionale pentru efectuarea lucrărilor de demontare a sistemelor de aer condiționat de orice complexitate: de la demontare a aparatelor de climatizare de uz casnic, până la demontarea echipamentelor climatice industriale și a sistemelor integrate de climatizare.

Condițiile și costurile de demontare a sistemelor industriale se determină separat, în fiecare caz concret, iar pentru cel mai răspândit tip de aparat de aer condiționat - sisteme tip split - există conceptul de “Demontare Standard”.

Demontarea Standard presupune următoarele:

  • Deplasarea echipei de service;*
  • Verificarea funcţionării echipamentului. În cazul în care aparatul de aer condiționat este functional și se planifică instalarea acestuia într-o altă locație - recuperarea agentului frigorific;
  • Demontarea suportului;
  • Demontarea unităţilor exterioare şi interioare;
  • Demontarea traseului frigorific (așezat deasupra peretelui);

* Deplasarea specialiștilor în afara orașului, materialele, piesele de schimb si lucrările suplimentare (dacă este necesar), se achită separat, în conformitate cu lista actuală de prețuri a centrului de servicii.

 

Pentru a afla costul serviciilor sau pentru a solicita serviciul de demontare a aparatelor de aer condiționat, utilizați una dintre opțiunile:

  1. Comandaţi un apel
  2. Comandați online serviciul
  3. Ne puteți contacta la numărul de telefon  079-28-00-28.

Vă garantăm procesarea promptă a comenzilor și efectuarea serviciilor la un nivel prosional.

 

Ultimele noutăți

О компании GREE

Gree Electric Appliances, Inc. (Zhuhai) была основана в 1991 году, сегодня компания является крупней...